Vés al contingut

Qui Som

La Graneria Dosrius som una agrobotiga amb mes de 10 anys d’història, donant servei al poble de Dosrius i les seves rodalies. Estem ubicats en un espai privilegiat al centre del poble, amb pàrquing propi per a la clientela.

Comptem amb un conjunt de productes destinats a l’hort i al jardí, als animals de granja i de companyia, a la llar (butà, llenya i carbó) i també per a l’alimentació humana (principalment amb la venda de llegums, aigua embotellada i vi a granel).

Néstor Moraleda Gracia davant de la Graneria Dosrius

Davant de la Graneria em trobareu a mi, en Néstor. Sóc educador social de formació i tinc més de 25 anys d’experiència en el sector de la mediació, la facilitació i l’educació social. El 2017, la meva vida va donar un tomb quan vaig decidir marxar de Barcelona a viure al poble de Dosrius. Va ser l’octubre del 2019 quan aprofitant el traspàs de la Graneria Dosrius per part del seu antic propietari, vaig decidir canviar de sector professional.

Estar al capdavant de la Graneria em permet estar més a prop de la família i això és important per a mi. A favor meu haig de dir, que sempre he estat una persona molt activa, inquieta i enamorada del món animal i de la natura, per això la formació i l’aprenentatge en aquest “nou” sector (hort, jardineria, animals de granja i de companyia, etc.) és i ha estat un regal per a mi.

M’agrada estar informat de totes les novetats del mercat en relació als nostre productes, per tal de poder oferir el màxim de coneixement de tots ells als nostres clients i a les nostres clientes. Un altre dels meus objectius és el de poder innovar constantment, per tal de garantir sempre les últimes novetats de sector. La nostra voluntat és doncs la de donar un servei de qualitat i generar confiança a la nostra clientela.

Sempre generant confiança i alegria


Local de la Graneria Dosrius - Barcelona

Segueix-nos a les xarxes socials per ofertes exclusives!

I no et perdis la nostra Frase del dia!